skip to Main Content
Menu
Nieuwe Ontwikkelingen Op Het Gebied Van Bewonerscommunicatie

Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van bewonerscommunicatie

Wij begrijpen als geen ander dat de werkzaamheden van een groot onderhoud of renovatie project erg ingrijpend kunnen zijn voor bewoners. Door goede informatie-, verwachtingsmanagement en voorzieningen komen wij de bewoners hierin tegemoet. Duidelijke communicatie is hierbij van essentieel belang. Wij hebben de afgelopen jaren een werkwijze ontwikkeld waarbij wij voor iedere doelgroep de gewenste duidelijkheid (dus communicatie) creëren. Dit doen wij door een persoonlijke en visuele communicatie die regelmatig wordt herhaald. Hierin blijft Hemink zich continu ontwikkelen. Linda vertelt in haar blog over twee nieuwe ontwikkelingen op het gebied van bewoners-communicatie: de Hemink app en de wallpaper.

Klik hier om de blog van Linda te lezen.

 

 

Back To Top