skip to Main Content
Treintje Onderhoud 2018

Treintje onderhoud 2018

Als u wel eens bij ons op kantoor bent geweest, heeft u gezien dat wij op kantoor in verschillende treintjes werken. Deze zijn opgedeeld in disciplines: Service & Onderhoud, Energieteam, Nieuwbouw, Onderhoud en Brandex.

Door deze treintjes is de taakverdeling binnen ieder team duidelijk en overzichtelijk. Er zijn korte lijnen en iedereen is verantwoordelijk voor zijn of haar taak.

Onderhoud
Het treintje onderhoud heeft dit jaar, ondanks dat de prijzen nog onder druk stonden, financieel een goed resultaat behaald. Wij scoren goed op kwaliteit, klanttevredenheid en communicatie. Hierdoor worden wij door opdracht-gevers steeds meer gevraagd voor andere disciplines zoals bouwkundige zaken, isolerende maatregelen enz. Kortom: wij ontzorgen onze klanten door een totaal pakket aan te bieden.

De manier waarop wij omgaan en communiceren met bewoners staat bij ons in het bedrijf centraal. Een tijdige en heldere communicatie met de bewoners is net als kwaliteit en netheid vanzelfsprekend.

Wij leveren het werk niet op, maar wij leveren het werk af. Wij merken dat wij ons op het gebied van communicatie onderscheiden, dit zorgt voor nieuwe opdrachten en continuïteit bij Hemink.

Resultaat Gericht Samenwerken (RGS)
De laatste jaren worden wij steeds vaker gevraagd voor RGS werken. Hierbij wordt het onderhoud voor een langere periode van 10 tot 25 jaar bij ons ondergebracht. Voor ons betekent dit continuïteit, vaste werkvoorraad en de vrijheid om de werken op lange termijn in te plannen. Hierdoor hebben wij voldoende tijd voor een goede werkvoorbereiding en dit verhoogd de kwaliteit.

Voor onze vaklieden is dit ook prettig. De werken die zij op basis van RGS uitvoeren, worden gezien als “hun kindje”. Hierdoor bieden wij een nog betere kwaliteit, je komt je eigen werk over een paar jaar immers weer tegen!

Nieuwe aanwinst
Dit jaar is Tom Meulman op kantoor begonnen als calculator onderhoud. Tom was al jaren schilder bij Hemink, maar heeft zijn nieuwe uitdaging gevonden in de calculatie. Tom succes!

Tips zijn altijd welkom
Heeft u tips of verbeterpunten? Schroom niet en laat het ons weten. Wij staan altijd open voor verbetering.

Namens het treintje onderhoud bedanken wij u voor de prettige samenwerking en wensen wij u en familie fijne feestdagen en een gezond 2019.

Treintje onderhoud 2018

 

Back To Top