skip to Main Content

Trio bedrijven uit Rijssen-Holten bouwt en renoveert in 10 jaar meer dan 10.000 panden

RIJSSEN/HOLTEN – Vorm een team van installateurs, dakdekkers en afbouwers uit drie bedrijven en je krijgt een geoliede machine die heel Nederland volbouwt. Hemink Groep, Consolidated Nederland en Van Dam Groep timmeren al tien jaar lang samen duurzaam aan de weg.

Het is 2009 wanneer Jan van den Berg van de Hemink Groep aan de jas wordt getrokken door Ebbo Storm van woningcorporatie Beter Wonen in Almelo. Volgens Storm moet Van den Berg eens aan duurzame energie gaan denken. De Hemink-directeur begrijpt niet helemaal wat hij bedoelt. Wel leest hij een boek half uit over olie en komt hij toch aan het prakkiseren. Als duurzame energie de toekomst is, dan moeten er zaken veranderen.

Lees meer…

Back To Top