skip to Main Content

Goed voor elkaar (1)

Video #1 – Dien en Joop

Hemink en Vechtdal Wonen slaan de handen ineen om bijna 300 woningen te verduurzamen. Duurzaamheid is natuurlijk meer dan het energiezuinig maken van woningen. We werken intensief samen aan duurzame relaties. In de serie ‘Goed voor elkaar’ krijgt u een kijkje achter de voordeur. Want achter iedere deur schuilen bijzondere verhalen.

We beginnen met Dien en Joop. Twee buurmannen die goed voor elkaar zorgen. Dien woont nog niet zo lang in Nederland. Joop biedt hem, waar nodig, graag de helpende hand. Joop kan fysiek niet meer alles zelf en daar helpt Dien hem dan graag weer bij. Samen tuinieren, of een dagje naar Giethoorn.

Kijkt u mee? Goed voor elkaar Donderdag 5 december 12:00 uur

Bekijk hier de video
https://www.youtube.com/watch?v=oPKynsK73qc

Back To Top