skip to Main Content

Goed voor elkaar (3) – Bij oom Henk

Video #3 – Bij oom Henk

Vechtdal Wonen en Hemink werken samen om bijna 300 woningen te verduurzamen. Duurzaamheid is natuurlijk meer dan het energiezuinig maken van woningen. We werken intensief samen aan duurzame relaties. In de serie ‘Goed voor elkaar’ krijg u een kijkje achter de voordeur. Want achter iedere deur schuilen bijzondere verhalen. Voor de derde video zijn wij bij oom Henk.

Dierbare herinneringen aan de wand, een zigeunerjongetje ingelijst, een antieke fauteuil voor het raam. We zijn bij Oom Henk (89) thuis. Henk woont hier al 53 jaar en heeft in zijn leven heel wat meegemaakt en uitgespookt. Hij geniet van deze plek en wil er beslist niet meer weg. Zelfs niet voor een operatie in het ziekenhuis. Deze week wordt door Hemink de centrale verwarming geïnstalleerd. En ook de boiler gaat eruit. Gezellig eigenlijk, al die mensen over de vloer. Het is een zoete inval, zo te zien.

Kijkt u met ons mee?

Back To Top