skip to Main Content

Goed voor elkaar (4) – Bij Gait

Video #4 – Bij Gait

Vechtdal Wonen en Hemink werken samen om bijna 300 woningen te verduurzamen. Duurzaamheid is natuurlijk meer dan het energiezuinig maken van woningen. We werken intensief samen aan duurzame relaties. In de serie ‘Goed voor elkaar’ krijg u een kijkje achter de voordeur. Want achter iedere deur schuilen bijzondere verhalen. Voor de vierde video zijn wij bij Gait.

Zoals Gait zegt: ‘Kom d’r in, dan kuj d’r uut kiek’n!’.

De wijkconsulent Danielle van Vechtdal Wonen is samen met Hemink bij Gait op bezoek om vragen over zijn energierekening te beantwoorden. Gait, een einzelgänger, die van dag tot dag leeft en van een geintje houdt nodigt ons uit bij hem thuis. Hij heeft zelfs broodjes voor iedereen!

Kijk u met ons mee?

Back To Top