skip to Main Content
Menu
Vastgoedonderhoud

Bent u vastgoed eigenaar of beheerder? Dan is het belangrijk dat er planmatig vastgoedonderhoud wordt verricht om uw gebouw in optimale staat te houden. Hemink is een totaalpartner voor uw onderhoudsvraagstuk.

Slimmer, sneller, beter en efficiënter

Wij denken met u mee hoe het slimmer, sneller, beter en efficiënter kan. Een plan voor de langere termijn, scherpe offertes voor onderdelen die aan vervanging toe zijn en resultaatgericht samenwerken om zo efficiënt en voordelig mogelijk uw doelen te realiseren zonder kwaliteitsverlies. Door onze jarenlange ervaring met onderhoudstrajecten binnen de woningbouw, commercieel vastgoed, zorg en het onderwijs zijn wij 100% specialist in vastgoedonderhoud.

Resultaatgericht samenwerken vinden wij heel belangrijk. Een werkwijze die bewezen effectief en kostenbesparend is. Bovendien zorgen wij ervoor dat overlast voor de bewoners tot een minimum wordt beperkt. Mocht er acuut onderhoudsprobleem ontstaan? Dan staan wij 24 uur per dag voor u klaar. Zowel voor service onderhoud als planmatig onderhoud leggen wij vooraf duidelijke afspraken vast in een Service Level Agreement (SLA). Wij maken onderscheid in twee soorten onderhoudstrajecten:

Resultaatgericht samenwerken Planmatig onderhoud Service onderhoud
MEER WETEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Back To Top