skip to Main Content
Vastgoedverbetering

Is uw vastgoed aan verbetering toe? Is er bijvoorbeeld behoefte aan een nieuwe uitstraling, extra isolatie, herinrichting van ruimtes of het plaatsen van een nieuwe keuken of badkamer? Dan is Hemink de ideale partij om deze vastgoed verbetering in goede banen te leiden. Met name als het gaat om bewoonde gebouwen. Tijdens het bouwkundige onderhoudstraject zorgen wij, indien nodig, voor vervangende huisvesting, extra sanitair, opslag van goederen en het inpakken of afdekken van inboedel.

“Omdat je huis, je thuis is!” dit is ons uitgangspunt bij alle projecten. Om dit gevoel bij de bewoners te stimuleren benaderen wij de projecten altijd vanuit het bewonersperspectief en stellen wij de bewoner centraal.

Hemink heeft daarnaast een aantal bewonersconsulenten in dienst. Zij zijn een belangrijke schakel tussen de uitvoerder en de bewoners. Door al in een vroeg stadium de bewoners te betrekken bij het onderhoudstraject en hen in duidelijke taal te informeren over wat er gaat gebeuren, zal de overlast tot een minimum beperkt worden. Hebben de bewoners voor, tijdens of na het onderhoudstraject vragen of klachten? Dan worden deze direct beantwoord of verholpen. Zo werken we samen aan een perfect verloop van dit traject. We onderscheiden drie soorten vastgoed verbetertrajecten:[/vc_column_text]

Energetische renovaties BKT-verbetering Upgrading Kopgevels
[/vc_column_inner]
[/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]
MEER WETEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Projecten waar we trots op zijn
Alle projecten

Planmatig onderhoud aan basisschool te Hilversum

De afgelopen periode waren de basisscholen gesloten. Voor ons het ideale…

Bekijk

Verduurzamen type 600 woningen Syntrus Achmea

In opdracht van Syntrus Achmea voeren wij onderhoudswerkzaamheden uit met als…

Bekijk

Verduurzamen in opdracht van Vechtdal Wonen

In 2017 hebben wij in opdracht van Vechtdal Wonen de verduurzaming…

Bekijk
Back To Top