skip to Main Content
Menu
Energetische renovaties

De vraag naar duurzame, energiezuinige oplossingen is groot. Het Energieteam van Hemink biedt innovatieve oplossingen die ervoor zorgen dat de energie-index van uw vastgoed object verbetert, het wooncomfort stijgt en de energierekening daalt.

“Omdat je huis, je thuis is!” dit is ons uitgangspunt bij alle projecten. Om dit gevoel bij de bewoners te stimuleren benaderen wij de projecten altijd vanuit het bewonersperspectief en stellen wij de bewoner centraal.

Hemink neemt hierbij de Trias Energetica als uitgangpunt. Allereerst onderzoeken wij de huidige isolatiewaarde en thermische maatregelen om de thermische staat van het vastgoed vast te stellen. Aan de hand hiervan maken we inzichtelijk welke isolerende verbeteringen mogelijk zijn en wat de kosten zijn. Hieruit doen we diverse aanbevelingen van waaruit u een heldere keuze kunt maken.

Doordat het energieteam alle isolatie-, bouwtechnische- en installatiekennis in huis heeft, worden alle onderdelen van het vastgoed beoordeeld en vastgelegd in een DBM-contract om een optimaal resultaat te behalen.

Meer weten? Kijk op www.energieteam.nl.

Diensten

  • begeleiden/faciliteren bewonerstraject
  • vernieuwen complete schil: gevels, vloeren en daken
  • isoleren muren, vloeren en daken
  • aanbrengen en/of verbeteren van installaties:
    verwarming, warmwater, ventilatie, energieopwekking en warmteterugwinning
  • berekenen en toekennen energie-index
  • optimalisering geluidwering
MEER WETEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Back To Top