Verduurzaming

De vraag naar duurzame, energiezuinige oplossingen is groot. Het Energieteam van Hemink biedt innovatieve oplossingen die ervoor zorgen dat de energie-index van uw vastgoed object verbetert, het wooncomfort stijgt en de energierekening daalt.

“Omdat je huis, je thuis is!” dit is ons uitgangspunt bij alle projecten. Om dit gevoel bij de bewoners te stimuleren benaderen wij de projecten altijd vanuit het bewonersperspectief en stellen wij de bewoner centraal.

Het Energieteam
Het Energieteam is onze ketensamenwerking. Met vaste partners en leveranciers hebben wij alle specialistische kennis gebundeld en zorgen we voor een complete en praktische verduurzaming van uw vastgoed. Het Energieteam bestaat inmiddels al ruim 10 jaar.

Doordat het energieteam alle isolatie-, bouwtechnische- en installatiekennis in huis heeft, worden alle onderdelen van het vastgoed beoordeeld en vastgelegd in een DBM-contract om een optimaal resultaat te behalen.

Het Energieteam begeleidt de verduurzaming van uw vastgoed graag van begin tot einde. Eerst inventariseren wij de mogelijkheden. Wij brengen vervolgens meerdere opties voor u in kaart en doorlopen graag de verschillende scenario’s. Op die manier krijgt u een volledig beeld van de situatie en weet u zeker dat u de juiste verbetering voor uw vastgoed kiest.

PROJECTEN
WAAR WE
TROTS OP ZIJN