Joop van Laar

Sinds 1 juni 2015 ben ik werkzaam bij dit energieke en vooruitstrevende bedrijf.Vanuit onze vestiging Amersfoort werk ik landelijk en ben ik dagelijks onderweg en in contact met marktpartijen, relaties en partners.

Mijn doel is om de Hemink Groep en het Energieteam zo breed mogelijk “ op de kaart ” van Nederland te zetten. Een uitdaging die ik met zeer veel plezier vervul en waarbij ik mijn energie haal uit het aangaan van nieuwe contacten en partijen geïnteresseerd te krijgen. Hierbij richt ik op nieuwe relaties en doelgroepen maar ook op het verdiepen, onderhouden en het realiseren van groei bij bestaande relaties.

Samen met de collega`s van commercie en marketing zijn we continu aan de slag om de marktvraag te vertalen naar actuele- en innovatieve diensten om daarmee het beste aanbod te creëren.

Immers, we willen niet goed zijn……. maar de beste!

Ik hoop u binnenkort ( weer ) te begroeten en u net zo enthousiast te maken als al mijn collega`s die zich dagelijks inzetten om de Hemink Groep en het Energieteam tot de top van de markt te laten behoren en graag met u willen samenwerken op het gebied van optimalisatie, efficiency en kostenreductie van het onderhoud aan uw vastgoed.

PROJECTEN
WAAR WE
TROTS OP ZIJN