Linda Loof

Mijn naam is Linda Loof en ik ben woonachtig in Borne. In 2014 ben ik bij de Hemink Groep begonnen als afstudeerder. Tijdens mijn afstudeerperiode heb ik een onderzoek uitgevoerd naar de marketing en communicatie van het Energieteam. Met deze opdracht ben ik in juni 2014 succesvol afgestudeerd voor de opleiding Commerciële Economie aan de Saxion Hogeschool te Enschede.

Op dit moment ben ik bij de Hemink Groep werkzaam als communicatieadviseur. In mijn functie ben ik veel bezig met het schrijven en presenteren van tenders, het ondersteunen van de afdeling verkoop en richt ik mij op de marketing en communicatie van Hemink.

Daarnaast richt ik mij op het communicatietraject met bewoners. Samen met ons team van bewonersconsulentes hebben wij de dankbare taak om ervoor te zorgen dat de bewoners tijdig en duidelijk worden geïnformeerd voor, tijdens, en na een renovatie. Met elkaar zijn wij continu aan het verbeteren en op zoek naar nieuwe methodieken om de bewoners ondanks de overlast toch een zo plezierig mogelijke periode hebben tijdens de renovatie.

Door mijn wisselende functie, is geen dag hetzelfde en blijf ik continu leren en mezelf ontwikkelen!

PROJECTEN
WAAR WE
TROTS OP ZIJN