Vincent Evers

Hallo, ik ben Vincent Evers, begin 2021 gestart als KAM Coördinator naast Monique Hoeve. Samen mogen wij voor Hemink Groep het kwaliteitsmanagementsysteem beheren, zorgen voor Arbo-gerelateerde zaken en niet in het minst de bewustwording voor de veiligheid op de projecten en de zorg voor ons milieu vergroten.

Naast het werk op kantoor ben ik ook vaak te zien op de projecten in uitvoering om te sparren met de medewerkers over deze zaken; te zien of er verbetering mogelijk is; helpen bij oplossen van problemen op het gebied van risico’s en veiligheid; vraagbaak m.b.t. wetgeving, etc. Al met al een superleuke uitdaging die ik graag aanga.

Ik ben getrouwd en samen hebben we 3 kinderen, 2 meisjes en een jongen. We hebben inmiddels zelfs alweer 2 kleinkinderen. Na een middelbare opleiding GWW en B&U ben ik mijn carrière gestart in de wegenbouw. Via reiniging van verontreinigde grond en hergebruik grond, later vooral in de recycling van afvalstoffen, naar verschillende KAM functies. Bouwkundige ervaring heb ik opgedaan in het omgekeerd bouwen (slopen) als KAM Coördinator / Werkvoorbereider.

Naast deze mooie functie ga ik in mijn vrije tijd graag klussen, lekker weg met de hond, sporten of leuke dingen doen met vrienden en familie.

PROJECTEN
WAAR WE
TROTS OP ZIJN