Over ons

100% vastgoedpartner

Hemink is een landelijk opererende, vooruitstrevende en innovatieve dienstverlener voor afbouw, onderhoud en verbetering van vastgoed inclusief een eigen service afdeling. Met een vestiging in Holten en Nijkerk pakken wij grootschalige en intensieve onderhoudsprojecten aan die veelal gerealiseerd worden in bewoonde situaties. Woningbouwverenigingen, eigenaren en beheerders van commercieel vastgoed, zorg– en onderwijsinstellingen zijn onze opdrachtgevers. Bij afbouwprojecten werken we in opdracht van aannemers.

Nuchter, gedegen en pragmatisch

Door resultaatgericht samen te werken met alle stakeholders zijn wij in staat om een vooraf overeengekomen kwaliteitsniveau te leveren, doorlooptijden en kosten te minimaliseren en bewonersoverlast te beperken. Met onze vakkennis, Twentse nuchterheid en pragmatische aanpak bouwen wij aan de relatie met onze klanten. Hun wensen en budget staan hierbij altijd centraal, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Co-partnership

We hebben een sterke drang om innovatief en vooruitstrevend te ondernemen. Hiervoor zijn wij relevante samenwerkingsverbanden aangegaan met Continuwonen, Smartprefab, Het Energieteam, Brandex, Consolidated Nederland en de Van Dam Groep. Alleen het beste resultaat is goed genoeg. Als co-partner van onze klanten willen wij hen ondersteunen en helpen om hun ambities te realiseren. We zijn dan ook heel trots dat we hoog (gemiddeld een 8,4) scoren in klant- en bewonerstevredenheid!

Supply chain traject

Het verbeteren van onze interne organisatie en werkprocessen houdt ons continu bezig. Wij willen samen met onze partners de klantwaarde verhogen en verspillingen uit het proces halen. Het supply chain traject zorgt ervoor dat we al tijdens het voortraject inventariseren welke activiteiten er in onze waardestroom zitten, door welke disciplines deze uitgevoerd kunnen worden, of er zogenaamde ‘werkpakketten’ gemaakt kunnen worden en welke activiteiten/disciplines voor problemen kunnen zorgen. Op basis hiervan selecteren we onze partners waarmee we gedurende 2 a 3 jaar heel gericht werken aan onze waardestroom in een gemeenschappelijk traject.

PROJECTEN
WAAR WE
TROTS OP ZIJN