skip to Main Content
Menu
Missie & Visie

Van beter naar beste

Het streven van Hemink is te blijven horen tot de top 3 van Nederland. Om dit te bereiken omarmen we de juiste kansen en stellen wij concrete doelen.  Onze klanten staan bij ons centraal. Als betrouwbare partner zetten wij alles op alles zodat u voor ons blijft kiezen. Samen de schouders eronder en kwaliteit leveren, dat is waar we voor staan.

Wij verbinden enthousiasme, originaliteit en creativiteit samen met een degelijke markt- en vakkennis en ontwikkelen daarbij een sterke samenwerking/ co-creatie met onze opdrachtgevers.

Onze medewerkers bieden we een plezierige en uitdagende werkomgeving. We stellen hen in staat hun sterke eigenschappen optimaal te benutten en te ontwikkelen. Dit doen zij in een veilige omgeving waarin fouten maken menselijk is, als er maar van wordt geleerd. Groeien onze mensen, dan groeit onze organisatie.

Voor de aandeelhouders willen we een groeiende onderneming zijn met een solide financiële basis, om uiteindelijk de continuïteit te waarborgen en te zorgen voor een stabiele winstgevendheid. Dit realiseren wij door ons flexibel op te stellen en gemaakte afspraken na te komen.

MEER WETEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Back To Top