skip to Main Content
Menu
Onderhoudswerkzaamheden 84 woningen Badhoevedorp

In opdracht van Syntrus Achmea hebben wij het groot onderhoud aan 84 woningen in Badhoevedorp uitgevoerd.

Werkomschrijving
De 84 woningen worden energetisch opgewaardeerd van label F naar label A in combinatie met bouwkundig onderhoud. In hoofdlijnen worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd.

– Aanbrengen nieuw dak
– Aanbrengen zonnepanelen
– Aanbrengen vloer- en spouwisolatie
– Isoleren van deuren
– Aanbrengen van een Inventum warmte pomp
– Aanbrengen geïsoleerde erker incl. Move air onderdorpel
– Plaatsen van HR++ glas
– Plaatsen van vernieuwde draaiende delen
– Plaatsen van een HR CV-ketel

Daarnaast wordt bij ongeveer de helft van de woningen BKT werkzaamheden uitgevoerd (vervanging van de badkamer, keuken en toilet). Deze zijn van alle gemakken voorzien en zijn een echte meerwaarde voor de woning.

Na de gunning van dit project zijn wij gestart met de uitvoering van een modelwoning. Deze hebben wij gemaakt om het kwaliteitsniveau als referentie voor het totale project te borgen en om eventuele knelpunten vroegtijdig te signaleren. Een bijkomend voordeel is dat de bewoners ook kunnen zien wat de werkzaamheden inhouden en wat het eindresultaat van hun woning wordt.

Om de modelwoning te laten zien en uitleg te geven aan de bewoners over de werkzaamheden hebben wij meerdere bewonersavonden georganiseerd. Tijdens deze bewonersavonden hebben wij een presentatie en een rondleiding door de woning gegeven.

Aansluitend hebben wij de warme opnames (keukentafel gesprekken) bij de bewoners verzorgt om zo met iedereen individueel te kunnen bespreken waar wij zowel op technisch als persoonlijk gebied rekening mee dienen te houden. Hierbij heeft de bewonersconsulente ook een belangrijke rol gespeeld. Nadat alle gegevens binnen waren, hebben wij samen met onze partners en vaklieden een lean-planning gemaakt.

In april zijn wij definitief van start gegaan met het uitvoeren van de werkzaamheden. In de eerste fase kwamen er toch nog een aantal zaken naar voren die bijgesteld moesten worden. Deze hebben wij er snel uitgefilterd zodat het hele proces op orde kwam. De eerste woningen zijn gereed en opgeleverd. De bewoners zijn tevreden over de uitvoering en het eindresultaat. Zij ervaren een grote verbetering van het binnenklimaat, het wooncomfort en de uitstraling van hun woning.

Met veel energie en plezier wordt verder gewerkt om ook dit project weer naar tevredenheid van bewoners en opdrachtgever tot een goed einde te brengen.

Terug naar projecten
MEER WETEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Back To Top