RGS-partner van Vivare

Vivare heeft Hemink geselecteerd als één van de twee RGS-partners. De komende jaren realiseren wij het groot onderhoud in combinatie met energetische maatregelen. Gezamenlijk werken wij verder om concrete resultaten te boeken op het gebied van bewonerstevredenheid, kostenbeheersing en kwaliteit van wonen. 

Verduurzaming inclusief tuinplan voor 108 woningen te Zutphen

In opdracht van Woonbedrijf Ieder1 hebben we de verduurzaming uitgevoerd van 108 woningen in de Verzetstrijdersbuurt in Zutphen. Behalve het verduurzamen van de woningen hebben we voor dit project ook de BKT-vervanging uitgevoerd en een tuinplan gemaakt. We hebben nieuwe bergingen geplaatst, schuttingen en achterpaden zijn opgeknapt. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat deze authentieke […]

Eerste gasloze project in gestapelde bouw

In opdracht van Woonstichting Triada hebben wij in Vaassen de Stein- en Smutsstraatflats verduurzaamd. Dit project is het eerste project in Nederland waarbij de gestapelde energiemodules van Nathan aan de galerijzijde zijn toegepast. Iedere woning heeft een eigen kast waarin zowel de WTW-unit als de warmtepomp zijn geplaatst. Voor bewoners betekent dit ruimtewinst in hun […]

Co-makership en projectoverstijgende samenwerking

Met trots mogen wij ons sinds 2021 co-maker noemen voor het 20ste en 40ste onderhoud van de woningen van woningcorporatie GoedeStede. Een mooie ketensamenwerking voor levensduur verlengend onderhoud.

Verduurzaming type 600 woningen Syntrus

In opdracht van Syntrus Achmea voeren wij onderhoudswerkzaamheden uit met als doel de woningen op te waarderen en energiezuiniger te maken. Naast de verduurzamingsmaatregelen voeren wij ook de BKT vervanging uit, inclusief het gehele bewonerstraject.