Vastgoedonderhoud

In vastgoedonderhoud en afbouw draait het om partnership en duurzame samenwerking. Werken met professionals, die echt waarde komen toevoegen. En dan hebben we het niet alleen over de inhoud van het werk. Hemink Groep staat bekend om het adviseren vanuit scenario’s voor de lange termijn. Transparant, realistisch en toekomstbestendig. Met een weloverwogen en realistisch kostenplan. Dat doen we vanuit een brede ervaring in zowel woningbouw, commercieel vastgoed, onderwijs als zorg. En die knowhow nemen we mee in elk project! 

Duurzame samenwerking

Vanaf de eerste contacten gaan onze planvormers aan de slag met uw wensen, budget, de klimaatdoelen en de daarbij horende verduurzamingsopgave. Dat gaat verder dan de vertaalslag van de aanvraag. Onze mensen maken altijd een plan B en C, waarin we buiten de gebaande paden durven te kijken. Realistische scenario’s die waarde toevoegen aan het vastgoed én het woongenot van de bewoners. Met moderne technieken in de uitvoering en last but not least, natuurlijk: onze betrokken vakmensen  

Bewonerstevredenheid

Een belangrijk lid van elk team is onze bewonersconsulent(e). Betrokken vanaf de start van elk project, voor een zorgeloos proces en een soepele oplevering.

Maatwerk voor elk project en iedere doelgroep.

Meer weten over de Hemink-aanpak in vastgoedonderhoud?