Al generaties lang dezelfde kernwaarden

Anders durven denken en doen. Zo maar enkele credo’s die onze grondlegger, Henny Hemink, al vanaf de start van ons bedrijf belangrijk vond. In zijn tijd was hij een voorloper. De eerste die met de auto in plaats van op de fiets naar zijn klanten ging. Collega-‘s verklaarden hem voor gek, maar Henny bouwde zijn bedrijf in een snel tempo, met een stevig fundament op. Hij durfde het anders te doen, was kritisch en vertrouwde op zijn eigen visie. 

Die houding is nog steeds het DNA van Hemink. Tegenwoordig noemen we dat in onze corporate identity: betrokken, daadkrachtig, creatief en pragmatisch. Mooie voorbeelden, zoals onze samenwerking in de supplychain, de (on)gewoon Hemink activiteiten en de Hemink Academy 

Ons werk is inhoudelijk wel fors veranderd. We zijn niet meer het schildersbedrijf dat Henny startte, maar een landelijk opererende vastgoedregisseur. Hemink Groep staat voor de verduurzaming, het onderhoud en de afbouw van vastgoedprojecten van formaat. Opdrachtgevers dragen de verantwoordelijkheid voor de gehele levenscyclus van hun vastgoed aan ons over.  

Samenwerking, waardering voor onze medewerkers, blijven innoveren en staan voor je werk. Het oog gericht op de toekomst en altijd beseffen voor wie je het doet.
Dat is de Hemink Groep anno nu. Met nog steeds een stevig fundament, een bedrijf waar veel kan en waar de mensen het verschil maken.

Samen kom je verder. De geengezeurgarantie.

Missie
Het voorspelbaar en betaalbaar onderhouden en renoveren van vastgoed.

Visie
De beste allround (one-stop-shop) vastgoedpartner voor woningcorporaties, vastgoedbeheerders, beleggers en aannemers, in midden Nederland van Oost naar West.

Kernwaarden
Betrokken – Samenwerken met aandacht voor iedereen
Creatief – Innovatief en oplossingsgericht ondernemen
Pragmatisch – Gewoon aanpakken en beloftes waar maken!

Wil jij ook het verschil maken?
Laten we samen werken aan de toekomst!