Jarenlange contractpartner van Philadelphia

Al meer dan 5 jaar werken wij samen met Philadelphia. Wij voeren dagelijks onderhoud uit voor deze zorginstelling en ook offertewerken één op één tot een bepaald bedrag. Philadelphia verwacht een proactieve houding van Hemink. Gezien de aard van het vastgoed (zorginstellingen), maken zij graag gebruik van expertise op het gebied van omgang met bewoners. […]

Samenwerking met Partou: 700 opvanglocaties

Partou heeft landelijk c.a. 700 kinderdagverblijven/BSO’s. Hiervoor voeren wij dagelijks onderhoud uit, maar ook kleine verbouwingen. We werken samen op basis van vertrouwen en vastgestelde kaders, waarbij het uitgangspunt is dat opvanglocaties gemoderniseerd worden. Dit gebeurt vaak tijdens gebruik van de locaties, waardoor een precieze afstemming met de betrokkenen zeer belangrijk is.

BKT-renovaties in opdracht van Heimstaden

Wanneer een huurder vertrekt komt onze afdeling Kleinbouw in beeld om een badkamer-, keuken- of toiletrenovatie uit te voeren. In samenwerking met Heimstaden is dit proces gestandaardiseerd. Voorspelbaarheid is daarbij de kracht van de samenwerking, waarbij kwaliteit van wonen centraal staat.